in Alles komt goed

Kleine avontuurtjes

Een dag zou voor het mooiste altijd een paar kleine avontuurtjes moeten hebben. Hoeven niet veel of groot te zijn. Voor mij waren dat vandaag veel meer dan anders.

  • Naar Voorhout reizen, was daar nog nooit uitgestapt. Een nieuwe plek waar allemaal mensen hun unieke leven leven. En plek die vele herinneringen herbergt. En voor mij vandaag ook een paar.
  • Een OV-fiets huren. Wel vaker gedaan maar nooit uit een kluis. Ging ook de eerste keer mis :). Wist niet dat ik behoorlijk veel kracht moest zetten om de hendel van het slot te krijgen. Voordat ik de fiets kon pakken was de kluis alweer op slot. Toen maar een tweede fiets gehuurd. Ging nu wel goed.
  • Met de OV-fiets door Voorhout navigeren op weg naar de Vinex-wijk waar de kajak ligt.
  • Met nieuwe mensen praten over het gedeelde genot en liefde voor kajakken.
  • Proefvaren in de kajak. Laatste keer op het water was 18 augustus 2019. Blijmakend.
  • De sleutels ophalen bij Kanovereniging Zeeburg waar ik drie jaar gelden ook al lang lid van was en nu weer. Voelde vertrouwd en nieuw tegelijkertijd. Heb mijn sleutels gekregen en mijn plekje gezien voor de nog mysterieuze toekomstige kajak.
  • Een andere weg terug gefietst door het Flevopark, waar ik al zeker 3 jaar niet doorheen gefiets had. De zon scheen, veel blije mensen, bloesem, bloemen, en frisgroen blad.
1

Wat vind jij?

Reactie