in Alles komt goed

Kajakspullen afstoffen

Mijn broer en ik gaan morgen proefvaren dus heb mijn “gear” weer nodig. Daardoor ben ik weer effe op Texel. En wikkelen we gelijk weer wat todo’s af net als de vorige keer. Morgen sta ik om half zeven naast mijn bed om op tijd in Den Oever te zijn. Daar wordt ik opgepikt en rijden we richting Rotterdam.

Verslag van de zondag

 • Zoeken waar ik mijn spullen heb opgeborgen. Eerst dacht ik onder het logeerbed. Toen de zolder. Maar vond niets. Dus in de tuinschuur, fietsschuur en camper gekeken en nog een keer onder het bed. Nergens. Toch nog maar op zolder. En daar was het natuurlijk.
 • Ondertussen ook mijn peddels en andere zaken gevonden.
 • Mijn pet niet vergeten uit de camper te halen.
 • Watermeter opnemen Els en Jan en Anna, stonden allebei onder water.
 • Plant verplaatsen die onder de kajak opkwam.
 • Tegels plaatsen om de moestuinbakken heen (waar nu spinazie en tuinbonen groeien).
 • Tegel bij vijver verwijderen.
 • Zolderluik repareren. Niet gelukt. Wel wat beter en veiliger gemaakt. Woningbouw moet mechanisme repareren of vervangen.
 • Voor de tweede keer zonnen dit jaar (was alweer een maand geleden).
 • Genieten van elkaar gezelschap in de tuin.
 • Weer raspatat speciaal eten, grote portie.
1

Wat vind jij?

Reactie