in Alles komt goed

De golfslag opgezocht

Vandaag wilde ik mijn evenwicht wat testen. Dus wat minder rustig water opgezocht. Tevens een nieuw en wat groter rondje gemaakt. Wil heel graag naar die 20+ toe.

Was veel drukker op ‘t IJ dan ik gedacht had. Maar dat kwam natuurlijk (achteraf) doordat veel mensen een lang weekend hadden vanwege Hemelvaart. Dus naast veel beroepsvaart ook veel plezierbootjes. Daardoor heel veel boeggolven op ‘t IJ zelfs die boven mij hoofd uit kwamen en omdat ze van de kant ook weer afketsen nog een keer en daarna een soort wirwar.

Was een meer dan goeie test of ik mezelf een beetje drijvende kan houden :) Viel me alles mee. Geen moment gedacht dat ik om zou gaan. Werd wel alle kanten op gesmeten door die grote golven en omdat je dicht langs de kant zit om de drukte wat te mijden is dat wel uitkijken dat je niet tegen de kant wordt geklapt.

De terugweg de toeristische route genomen via de Singel en de Amstel. In het begin wel heel veel rondvaartboten tegengekomen. Maar dat was ook wel te verwachten omdat ik zo nodig de voorkant van het Centraal Station moest zien.

Afstand: 14,33 km | Duur: 2:13 | de gpx data

Stoeltje is nog steeds niet oké. Ook moet ik de dijsteunen wat bijstellen denk ik. Was wel moe maar niet uitgeput. De 20 komen steeds dichter bij. Zeker met een tussentijdse pauze.

1

Wat vind jij?

Reactie