Iedereen kan hulp gebruiken, wat kan ik voor jou doen?

Ik bied me met heel mijn hart aan. Onvoorwaardelijk1. Omdat het heel fijn is om te doen en voor de ander om te ontvangen. Zo maken we samen het leven een beetje makkelijker, fijner en liefdevoller.

Ik heb tijd en ik deel mijn tijd graag met jou.

Veel gestelde vragen

Omdat iedereen het verdient en kan gebruiken. En ik het erg fijn vind om te doen.

Het leven is een reis. Ik ben er om het wat makkelijker te maken. Je dat duwtje in de rug te geven. Die extra paar handen, een luisterend oor.

We leven in een samenleving waar alles wat je doet betaald moet zijn of betaald moet worden. Daar valt heel wat tussen het wal en het schip, waar mensen niet bij machte zijn te betalen maar wel hulp verdienen. En we beginnen dat normaal te vinden.

Ik ben er van overtuigd dat elkaar onvoorwaardelijk helpen de normaal is en zou moeten zijn. Dus leef en handel ik vanuit die overtuiging.

Ik doe dit vanaf 2015. Maar eigenlijk al zeker 10 jaar daarvoor in een andere vorm. De eerste jaren hielp ik veel maatschappelijke organisaties onvoorwaardelijk en werkte daarnaast voor het geld vaak ook binnen de maatschappelijke sector.

Sinds 2015 ben ik daar bewust mee gestopt en help ik mensen, zodat het leven wat makkelijker, leuker en/of betekenisvoller wordt.

Ik doe eigenlijk alles. Dat wat jou niet lukt, om wat voor reden dan ook, daar help ik bij. Ben door de jaren heen een menselijke versie van een zwitsers zakmes geworden ;)

Denk aan helpen bij een verbouwing. Je huis schoon maken, iets in elkaar zetten, je ergens naar toe te brengen of te vergezellen, keertje wandelen met de hond, iets repareren, je boodschappen dragen of doen. Helpen verhuizen...

Kijken naar je website om dat gekke ding op te lossen, samen je digitale wereld vormgeven en bouwen, brieven schrijven, meedenken over van alles, luisteren, de stilte met je delen, kajakken…

Je helpen iets van de todo lijst te halen zodat je leven weer wat soepeler verder kan.
Ja en daarbuiten. Als het ver weg is moeten we wel wat meer organiseren maar als ik tijd heb zeg ik eigenlijk nooit nee tegen een verzoek. Ik woon in Amsterdam dus redelijk centraal.
Leuk! Heb ik een hele pagina voor ingericht :) Klik!

  1. Zoals we lief hebben. Zonder voorwaarden of eisen. Zonder iets terug te hoeven doen of betaling, gratis. Niet meer niet minder